3 december 2016

Sinterklaasoptreden dansschool DenD in Villa Hamer.

Zaterdagmiddag werd het Sinterklaasfeest gevierd in “Villa Hamer” in Berg en Dal. Daarom was er een optreden van de kleinste kids van dansschool DenD. De opzet was om zo jong en oud samen te brengen en dat lukte. Het werd een leuk feest met veel dans, warme chocolademelk en pepernoten.  Zelfs werd er door één van de bewoners op de Piano sinterklaasliedjes gespeeld. De kids mochten, vooruitlopend op dit feest, al de schoen zetten bij de Villa en de bejaarde bewoners zorgden voor een kleinigheid.  Dansschool DenD geeft sinds juli bewegen op muziek aan de bejaarde bewoners van de Villa  en dit wordt “een praatje en een plaatje” genoemd. Dansschool DenD zet zich in voor deze bewoners en wil hun eenzaamheid doorbreken door iedere week aanwezig te zijn en samen lekker te dansen op muziek van toen. En op vrijdag verzorgen zij de Yoga. zie de foto’s 

dsc_8037-hamer-dd-naam