26 oktober 2016

“Nooit meer Winter” door Spelemeien in de Sprong.

Op woensdag 26 oktober speelde ‘Spelemeien’, dagbesteding-theaterwerkplaats voor verstandelijk gehandicapten,  haar nieuwe voorstelling met als titel “Nooit meer Winter” in dorpshuis De Sprong in Ooij. Elke maandag en woensdag komt een groep verstandelijk gehandicapten met hun begeleiders de hele dag bij elkaar om toneel te spelen, muziek te maken en te dansen. Sinds 4 jaar doen zij dat bij Dorpshuis De Sprong in Ooij. Vanuit oefeningen en improvisaties weten zij elke keer weer een zelf verzonnen voorstelling in elkaar te zetten. Het werd een prachtig optreden waarin de spelers gingen kamperen bij de meest chagrijnige campingbaas aller tijden. Maar toch werd het een fantastische vakantie met een toch “Happy End”. Wie het deze woensdag gemist heeft kan nog terecht op maandag 31 oktober en woensdag 2 november a.s. Aanvang 13.45. Zeker de moeite waard. zie de foto’s deel 1;  deel 2 dsc_6520-spelemeien-naam