26 oktober 2016

Sport4FUN Sportinstuif

Op 25 oktober,  in de herfstvakantie,  was er in het Kulturhus te Beek een sportinstuif voor alle basisschoolleerlingen van 4 tot en met 12 jaar uit Beek en Ooij. ’s Morgens was het voor de kinderen van 4 tm 7 jaar en toen deden er ruim 60 kinderen mee. Een goede opkomst met een enthousiaste groep kinderen! Eerst hadden ze een knallende opening verzorgd door BadBeek. Na deze gezamenlijke warming-up startten de activiteiten. De kinderen waren verdeeld over meerdere groepen:  Er was judo door Judoschool Theunissen, voetbal door BVC’12, gymnastiek door De Hazenkamp gymsports en trefbal door KION. Het was een zeer geslaagde ochtend.   ’s Middags was het voor de grotere kinderen tot 12 jaar. Daar hebben 24 kinderen mee gedaan aan dans, freerunning en bootcamp. Ook deze middag was een succes. Doel van deze samenwerking is kinderen kennis te laten maken met diverse sporten en plezier te laten hebben in bewegen. Kortom Sport 4FUN! zie de foto’s

dsc_6024-sportinstuif-naam