10 oktober 2016

25 jaar Ebbersdag in Beek

Voor de 25e keer werd in Beek de z.g. “Ebbersdag” gehouden in de manege van Ebbers  (Stal Ebbers) aan de Alde Weteringweg. De Ebbersdag is een jaarlijks terugkerende show. Tijdens deze show laten alle ruiters en amazones hun rijvaardigheden zien. Dit varieert van dressuur, springen, behendigheid en nog veel meer! De belangstelling voor deze dag was groot. En omdat het de 25e keer was dat deze dag georganiseerd werd, hadden alle amazones een verrassing in petto voor de organisatoren, Geert en Ans Ebbers alsmede hun dochters Mariska en Nathalie. Allereerst gaf kleindochter Zoë van Ans en Geert (en dochter van Mariska)  een prachtige dressuurdemonstratie, waarna de leerlingen van de manege voor alle vier heel veel cadeaus hadden. zie de foto’s (komen nog). zie de foto’s (komen nog)

dsc_3125-ebbersdag-naam