22 september 2016

Parkeerterreinen in centrum Groesbeek afgesloten

Komende week begint de bouw van twee supermarkten en 225 parkeerplaatsen op het voormalige ZOMA-terrein langs het oude spoor. Tijdens de werkzaamheden kunt u geen gebruik maken van de parkeerterreinen aan de Spoorlaan. U kunt wel parkeren in de parkeerkelder onder de Albert Heijn of op het Marktplein. De werkzaamheden duren tot en met april 2017.  Parkeren onder Albert Heijn U kunt parkeren in de parkeerkelder onder de Albert Heijn (complex Bellevue). Dat wordt ter plekke ook met borden aangegeven. Parkeren in de parkeerkelder is zolang de werkzaamheden duren gratis. Als u langer dan 24 uur parkeert moet u wel betalen.  Vergeet niet met uw parkeerkaartje langs de betaalautomaat te gaan. Als uw auto er minder dan 24 uur heeft gestaan, geeft de automaat aan dat u €0,- moet betalen. Daarna kunt u uw kaartje gebruiken om de slagboom te openen en uit te rijden.  Parkeren op het marktplein Uiteraard kunt u ook nog gewoon parkeren op het Marktplein (blaudsc_6573-zoma-naamwe zone). Op dinsdagochtend zijn daar wel iets minder plekken beschikbaar vanwege de markt.  Heeft u vragen? Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met Cees van der Ree via 024-3013613. De werkzaamheden aan de Spoorlaan zijn onderdeel van het Centrumplan Groesbeek. Meer informatie daarover vindt u op www.bergendal.nl/groesbeekcentrumplan