14 september 2016

Fietsster gewond in Ooij.

Woensdagmorgen is een fietsster gewond geraakt bij een aanrijding tussen een personenauto en deze fietsster op de kruising van de St. Hubertusweg en de Bouwkamp in Ooij. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en de Dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA)  van de politie heeft een onderzoek ingesteld. dsc_4719-aanruijding-naam

2 Responses to Fietsster gewond in Ooij.

  • HET IS OOK BEST GEVAARLIJK FIETSEN IN DE OOIJ , JE MOET ZO GOED OPLETTEN OP DE SNELLE NADERENDE AUTO’S DAT JE HAAST GEEN GELEGENHEID HEBT OM VAN DEZE MOOIE OMGEVING ECHT TE KUNNEN GENIETEN!

    • Je moet er wel even bij vermelden dat sommige kruispunten erg onoverzichtelijk zijn. In een paar gevallen sta je met de neus van de auto al op het kruispunt voordat je kunt zien of er wel/niet iemand op het fietspad aan komt. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.