22 augustus 2016

Frans Theunissen nieuwe koning van St. Hubertus.

Frans Theunissen is zondagavond tijdens het  koningschieten in de Horst de nieuwe koning van schutterij St. Hubertus in Groesbeek-De Horst geworden. Viktor Jacobs werd tijdens dit schuttersgebeuren jeugdkoning en Larissa Phoelich prinses van de schutterij. Er waren twee kandidaten voor het koningschieten. Frans schoot samen met Diny de Bruin, beiden oud gedienden van de vereniging. Ze hadden 138 schoten nodig om de vogel naar beneden te krijgen. Tijdens de a.s. kermis in Groesbeek zal Frans tot koning worden gekroond. Een gebeurtenis die hem niet vreemd is, want zijn vrouw Diny was in 2014-2015 al koningin en toen vormden ze ook al samen het koningspaar van St. Hubertus.  Hier het a.s. koningspaar op archieffoto tijdens het Europees koningschieten op 30 augustus 2015 in het Duitse Peine.

DSC_3117 Frans Theunissen naam