14 juli 2016

Vakantielunch voor mantelzorgers en hun naaste, 20 augustus

Zaterdag 20 augustus 2016, van 12:00 – 14:00 uur is er een vakantielunch voor mantelzorgers en hun naaste. Zorgt u langdurig voor iemand? Dan bent u mantelzorger. Wilt u genieten van een smakelijke lunch met live pianomuziek? In de rustige zomermaanden kunt u, samen met de naaste voor wie u zorgt, naar een gezellig lunchbuffet in Groesbeek. Deze gratis lunch is bedoeld voor mantelzorgers uit de hele gemeente Berg en Dal! Lisette Cillessen verzorgt de pianomuziek. Ze was op elfjarige leeftijd al kerkorganist en bekwaamde zich later ook in het bespelen van piano en saxofoon. Aanmelden kan via Stichting Welzijn Groesbeek: 024 – 397 41 88, tussen 9.00 – 13.00 uur. Mailen kan ook: info@mantelzorgbergendal.nl
U kunt zich tot uiterlijk maandag 15 augustus aanmelden. Vergeet daarbij niet te vermelden of u dieetwensen heeft en of u vervoer nodig heeft.

mantelzorg BenDa