13 juli 2016

Afscheid leerlingen groep 8 basisschool Opweg in Ooij.

Woensdagavond namen de leerlingen van groep 8 van basisschool Opweg te Ooij afscheid van hun school en de docenten. Zij deden dit door het opvoeren van een geweldige uitvoering van de musical “Torenhoog” met hun ouders en de docenten als publiek. Als volleerde artiesten toonden ze hun kunnen en dat werd erg gewaardeerd. Maar ook de leraren lieten zich van hun beste kant zien. Zij vertoonden korte sketsjes  waarin de leerlingen zich zelf konden herkennen en dat dat lukte wonderbaarlijk bijna altijd. De leerlingen hadden daarvoor zelf al ieder een notitie gemaakt, hoe zij dachten over 20 of 30 jaar te zullen leven, waarbij ze niet wisten, dat dit deze avond gebruikt zou worden. Mooi om te zien. Als sluitstuk van deze avond zongen de docenten gezamenlijk een afscheidslied voor de leerlingen. zie de foto’s 

DSC_5199 Opweg naam