11 juli 2016

Afscheidsmusical groep 8A de Biezenkamp “Alles overboord”.

Groep 8A van basisschool de Biezenkamp in Beek hield maandagavond haar afscheidsmusical “Alles overboord”. Een cruiseschip vol prijswinnaars vertrekt halsoverkop naar een onbekende bestemming. Afscheidsmusical ‘Alles overboord!’ is een musical boordevol humor, leuke typetjes, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie. De musical heeft geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen stralen! Dinsdagavond is groep 8B aan de beurt zie de foto’s DSC_3670 musical naam

DE AFSCHEIDSMUSICAL VAN 2016!

Korte inhoud

Opschieten!! Cruiseschip ‘De Wereldreis’ staat op het punt te vertrekken. Iedereen die van kapitein Klots een gouden briefkaart door de brievenbus heeft gekregen mag mee op reis. Helemaal gratis! Van alle kanten stromen de mensen toe. Allemaal willen ze mee. Ze zijn geselecteerd! Ze zijn winnaars!

Het volle cruiseschip kiest al gauw het ruime sop. De stemming zit er goed in. Maar dan blijkt dat Kapitein Klots alle passagiers aan het werk zet. Er moet worden geboend, gestoft en gedweild. En onder in het ruim? Daar moeten de oude piraten Vlegel en Schobbejak aan de slag met de pomp. Niemand wordt gespaard!

Daarnaast doet de kapitein erg vaag over de reisbestemming, terwijl de reizigers (opgejut door de zusjes Summer en Frosty) allemaal een andere kant op willen. Er ontstaat al snel een dolle chaos. Vertel op, Kapitein! Waar gaan we heen?

Als de motor het ook nog op volle zee begeeft en er geroeid moet worden, is het gedaan met alle vrolijkheid. Zeker als in de verte donkere onweerswolken samenpakken. Zal het cruiseschip de storm doorstaan? Lukt het de passagiers om goed samen te werken? En zal het doel van de reis worden bereikt?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.