29 juni 2016

Streekgala 2016.

DSC_7592 streekgala naam (Large)Zondag hadden  diverse agrarische bedrijven in de gemeente Berg en Dal hun deuren opengesteld voor het publiek. Toen werd al weer voor de  14e keer het Streekgala gehouden.  Het was niet mogelijk om alle bedrijven te bezoeken, maar bij een aantal van hen konden toch foto’s gemaakt worden. zie de foto’s van Manege de Brandenburgh; zie de foto’s boerderij/landgoed Buitengast; zie de foto’s Ooijs Moois.

One Response to Streekgala 2016.

  • Wat een geweldig leuke foto’s weer, Henk! Ik heb weer eens gekeken naar alle recente foto’s, natuurlijk ook omdat je veel plaatjes geschoten hebt van onze kleinkinderen bij boerderij Buitengast tijdens het Streekgala. Hartstikke bedankt! Hartelijke groeten, Heidy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.