28 juni 2016

VVLK bedankt vrijwilligers.

VVLK Leuth-Kekerdom heeft afgelopen vrijdag 24 juni haar vrijwilligers bedankt voor weer een mooi voetbalseizoen. Iedere vrijwilliger die dit seizoen hand en spandiensten heeft uitgevoerd is voor deze avond samen met de partner uitgenodigd voor het VVLK-vrijwilligersfeest. Onder het genot van een hapje ( www.TreesKookt.nl ) en drankje en een leuk stukje muziek van DJ Jos is het een gezellige avond geworden en hebben we het seizoen gevierd. Voorzitter Geert Keukens hield de volgende korte toespraak. Vrijwilligerswerk: Vrijwilliger zijn……., Is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Is verbonden, maar niet gebonden. Is onbetaalbaar, maar niet te koop. Is positief denken, is positief doen. Met als enige doel, voor je zelf en de ander, een goed gevoel!! Inmiddels lopen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al weer. Samen met onze buren SVO’68 uit Ooij gaan wij de zeer prettig verlopen samenwerking voor de A, B en C-junioren ook het komend seizoen voortzetten. Ook heeft de presentatie van de nieuwe trainers Tom Polman en Wilfried van Eck aan de nieuwe 20 koppige selectie plaatsgevonden. De jongens staan nu al te popelen om vanaf donderdag 28 juli met de eerste training voor het nieuwe seizoen te beginnen. Het komend seizoen zal in het teken komen te staan om ouders van de junioren en onze eigen leden nog meer te betrekken bij het doen van vrijwilligerswerk voor onze mooie vereniging. Als we samen bereid zijn om enkele taken op ons te nemen dan kunnen we met z’n allen veel plezier beleven aan het spelletje, zowel in het veld als daarbuiten. Rest ons om alle vrijwilligers nogmaals te bedanken voor het afgelopen seizoen! Zonder vrijwilligers kan een club als VVLK niet bestaan. Aan iedereen een hele fijne en prettige vakantie toegewenst! Bestuur VVLK Leuth-Kekerdom. Voorzitter Geert Keukens

Vrijwilligers Leuth