29 juni 2016

Alex ten Westeneind nieuwe wethouder Berg en Dal

DSC_7718 Ria BarberAlex ten Westeneind (GJS) uit Millingen aan de Rijn zal Ria Barber (C’90) vanaf 1 juli 2016 opvolgen als wethouder in de gemeente Berg en Dal. Na de verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad van Berg en Dal,  eind 2014,  is tijdens de coalitiebesprekingen afgesproken dat er na 1,5 jaar tussen C’90 en GJS een wethouderswissel zal plaatsvinden. Dat moment is deze week. WethouAlex ten Westeneindder Ria Barber heeft afscheid genomen en maakt nu plaats voor Alex ten Westeneind. De portefeuille wordt 1 op 1 overgenomen en ziet er als volgt uit:  Ruimtelijke ordening en ontwikkeling;  Grondzaken;  Omgevingsvergunningen; Openbare werken;  Verkeer, vervoer, mobiliteit;  Nutsbedrijven; Integraal waterbeheer.  Doordat Alex ten Westeneind nu nog raadslid is kan zijn plek in de gemeenteraad op 1 juli worden overgenomen door Jos van Campen (GJS). De Groesbeekse Volkspartij (GVP), Combinatie ’90 (C’90) en Gemeente-, Jeugd en Sportbelangen (GJS), nu goed voor 7 zetels, zullen naar alle waarschijnlijkheid als één partij de verkiezingen van 2018 in gaan. Die partij zal dan ook een nieuwe naam krijgen. Na de zomer zullen hierover de besprekingen beginnen..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.