23 mei 2016

BVC doet prima zaken tegen PH Almelo.

De Beekse BVC formatie van trainer Luuk Maes kende een droomstart tegen PH Almelo, periode kampioen van de 2e klasse J. In de eerste helft scoorden Wahid Rashidi, Sander Arts (2x) en Dyon Camero (2x). De tegenstander uit Almelo mocht hier echter nog van geluk spreken dat het slechts met 5-0 achterstand ging rusten. Na rust ontstond weliswaar een evenwichtiger spelbeeld, maar alleen de gasten wisten via Dewi Perik nog wat terug te doen. De spits van PH zorgde in amper 5 minuten met twee treffers voor nog wat spanning. Aankomende donderdag is in Almelo de return. Als BVC door gaat naar de volgende ronde speelt men as zondag 29 mei thuis om 14.00 uur tegen de winnaar van Schalkhaar / Rood Wit uit Groesbeek. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.DSC_4510BVC naam