23 mei 2016

3 verdachten bij inbraak Albert Heijn Millingen aangehouden.

Vannacht zijn tijdens een mooie samenwerking tussen diverse politieteams drie verdachten op heterdaad aangehouden in verband met een inbraak bij de supermarkt van Albert Heijn in Millingen aan de Rijn. Terwijl een eenheid van de politie direct naar de supermarkt ging zijn andere eenheden op tactische plaatsen in de omgeving gaan staan. Een drietal inzittenden van een voertuig werd daarbij gecontroleerd en diverse aangetroffen sporen leidde tot de aanhouding van het drietal en de inbeslagname van hun voertuig. Het gaat om een 33-jarige man uit Barendrecht, een 30-jarige uit Venray en een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het drietal kwam ’s nachts rond 04.00 uur de supermarkt binnen door een gat in het dak te maken. Hierop is het alarm afgegaan in de supermarkt en heeft de politie met drie patrouillewagens het gebied afgezet. Het gat in het dak is inmiddels gerepareerd. In de winkel probeerden de inbrekers een deur te forceren, maar dat mislukte. Ook zat er geen geld in de kassalade, die ze hadden ontwricht. De schade ligt rond de duizend euro, verwacht de bedrijfsleider. Op de Rijksweg in Beek hielden agenten het drietal aan. In de auto van de verdachten vond de politie inbrekerswerktuig en gestolen spullen. De recherche zal de zaak  verder onderzoeken.

DSC_1069a