4 mei 2016

Opening nieuwe vestiging ZAHET in Nijmegen

Sinds enige jaren is de Zorgaanbieder ZAHET (Zorg aan Huis) gevestigd aan de Verbindingsweg in Beek, gemeente Berg en Dal. Vandaag stuurden ze deze uitnodiging. Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de feestelijke opening van onze nieuwe vestiging in Nijmegen. Iedereen is van harte welkom: waaronder zorgbehoevenden, relaties, collega´s, familie, omwonenden, studenten, werkzoekenden (verpleegkundige/verzorgende IG) & vrijwilligers. U bent welkom op vrijdag 13 mei, van 13:00 tot 18:00 uur. De officiële opening zal plaatsvinden om 13:45 uur. Wij hopen u op deze feestelijke dag te verwelkomen. Voor vragen kunt u altijd mailen naar info@zahet.nl.Het adres is Schependomlaan 83, 6543 XV, Nijmegen.zahet-banner5Sinds de oprichting in 2008 is stichting Zahet gegroeid van een eenvoudige thuiszorg instelling naar een volwaardige zorgaanbieder, die in de volgende zorgstromen actief is ”Wet maatschappelijke ondersteuning, beschermd wonen, wijkverpleging & de Wet langdurige zorg”. Om op deze groei te kunnen in spelen heeft het bestuur van stichting Zahet in 2015 besloten om een 2e gasthuis in Nijmegen te openen. De rest van de middag kunt u onder het genot van een drankje en een hapje genieten van verscheidene activiteiten waaronder: live muziek, informatiemarkt, Henna artiest & voor de kinderen een springkussen etc. Uiteraard kunt u ook deelnemen aan één van onze rondleidingen binnen onze nieuwe vestiging.