4 mei 2016

Prachtige sportinstuif in Beek.

Met ruim 60 deelnemers werd de sportinstuif, welke dinsdag 3 mei werd georganiseerd in Beek, op het terrein van BVC’12 weer een prachtig feest. ’s Morgens was het voor de jongste deelnemers (groep 1 tm 4) en zij begonnen om 10.00 uur  met een warming up onder leiding van Karima van dansschool D@D.  Daarna gingen de kinderen in groepjes uiteen en kregen ze clinics met o.a.  FREERUNNING – JUDO – TENNIS – PANNA (VOETBAL) en TURNEN. Vanaf 13.00 uur was het de beurt aan de wat oudere jeugd.(groep 5 t/m 8).  En ook zij hadden, net als de kleintjes, een gezamenlijke start op het terrein van de tennisvereniging De Oorsprong. Het was voor de jeugd een leerzame, maar vooral een sportieve dag, die zeker voor herhaling vatbaar is. De Sportinstuif werd georganiseerd door De Hazenkamp gymsports, BVC’12,Tennisvereniging De Oorsprong, Judoschool Theunissen, KION en cluster Berg en Dal (Beek en Ooij) . Deze keer ook met dank aan dansschool D&D voor de opening om 10.00 uur. zie de foto’s.DSC_3482 sport naam