9 april 2016

Haperende openbare verlichting in Millingen aan de Rijn

De verlichting in de Kennedystraat,  Wilsonstraat, Rooseveltstraat en Crumpsestraat in Millingen aan de Rijn werkt op dit moment provisorisch. Liander moet verder onderzoeken waar het storingsprobleem precies zit om het definitief op te kunnen lossen. In Millingen waren er de afgelopen dagen problemen met de openbare verlichting.  Het ging onder andere om de verlichting in de Kennedystraat,  Wilsonstraat, Rooseveltstraat en Crumpsestraat. Tot de oorzaak is gevonden is het probleem tijdelijk opgelost. Het probleem is opgelost door de niet werkende verlichting op een andere kabel aan te sluiten. Hierdoor kan het zijn dat enkele andere masten het niet doen. Een monteur van Liander wordt in de buurt van Millingen. Hij houdt de situatie in de gaten. De verlichting wordt volgende week vrijdag 15 april definitief hersteld.straatlantaarns