28 februari 2016

Deja-Vu “Vur de letste keer”.

“Vur de letste keer” zo heette het optreden van Deja-Vu zaterdagavond in de Taverne te Millingen aan de Rijn. De zaak waar ze 8 jaar geleden hun eerste optreden hadden was deze keer het toneel van hun laatste optreden. Het werd een feest “met een lach en een traan”, maar in ieder geval met een fantastisch publiek, dat haar waardering voor de band niet onder stoelen of banken stak en zelfs spontaan mee deed. Als gasten traden “Alt van Huus” uit Groesbeek op . zie de foto’s DSC_8674 Deja-Vu naam

Het optreden kwam nadat Deja-Vu zelf de aankondiging had gedaan: Na ruim acht jaar zijn wij als Deja-vu helaas genoodzaakt om te stoppen met muziek maken. Het gehoor laat Marcel danig in de steek waardoor muziek maken lastig wordt. Een moeilijke beslissing, zeker als muziek maken in je bloed zit. Om zijn gehoor niet verder te beschadigen is dit wel de juiste stap. Wat in 2007 begon bij de Taverne willen we graag in 2016 afsluiten bij de Taverne en wel op zaterdag 27 februari as. vanaf 20.30 uur. We gaan er nog 1 keer een gezellig feest van maken , uiteraard is iedereen die ons een warm hart toedraagt van harte welkom. We willen alvast iedereen bedanken voor de jarenlange support en gezellige momenten. Tot de 27e. Ik wil gelijk van dit moment gebruik maken om mede te delen dat Marco en ondergetekende niet stil zullen gaan zitten……we’ll be back. Aan het format wordt nog gewerkt. Daarover later meer.