19 februari 2016

Trees en Theo Maas 60 jaar getrouwd.

Op zaterdag 13 februari vierden Trees en Theo Maas uit Beek hun 60 jarig huwelijksjubileum in Hotel-restaurant ’t Spijker te Beek. Daar kwam ook loco burgemeester Sjaak Thijssen van de gemeente Berg en Dal hen feliciteren, waarbij hij hen een bloemstuk en een kopie van de huwelijksakte van 60 jaar geleden aanbood. Hoogtepunt van deze dag was o.a. dat, zonder dat ze het wisten, de zus van Trees, Annie van 92, welke in Engeland woont, op de bruiloft verscheen, samen met haar man, dochter en kleindochter. Ook hun in de Verenigde Staten wonende zoon was overgekomen voor dit grote feest en natuurlijk de rest van de familie. Trees en Theo zijn nog steeds erg actief in het verenigingsleven van Beek. En op vrijdag 19 februari rondden ze de feestelijkheden af met een dinertje thuis voor de leden van het senioren amusementsorkest “De Spetters” (waar Theo al vele jaren  bij hoort) met hun partners ( 14 gasten) bij hun thuis aan de Elsen in Beek.  Geheel zelf verzorgd met hulp van hun kleindochter Annabel. DSC_6717 Trees en Theo Maas naam