18 februari 2016

Kindertheatervoorstelling in het Natuurmuseum Nijmegen  

In het land van de Spinnenvrouw. Muzikaal verteltheater De Rode Maan brengt op woensdagmiddag 24 februari de magische voorstelling ‘In het land van de Spinnenvrouw’, voor kinderen van 4 tot 10 jaar. In het land van de Spinnenvrouw hangt het vol met webben en spinnendraden. En er woont een kwaadaardige mevrouw… Maar gelukkig loopt alles goed af! De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaartjes kosten € 6,00 per persoon. Als de Spinnenvrouw je in haar web weeft, zegt ze nare dingen over je die je gaat geloven en ook blijft geloven, zelfs als je weer uit haar web bent bevrijd. Zo denkt het razendsnelle konijn dat hij een slome schildpad is en een deftige meneer gelooft dat hij een lelijke beer is. Ook Maya raakt onder de invloed van de woorden van de Spinnenvrouw. Zij is gewoon een meisje met veel fantasie. Te veel, vinden sommige kinderen. Veel kinderen vinden haar stom, raar en hebben dan ook liever niet dat ze meespeelt. Op een dag is Maya verdwenen. Ze is meegenomen naar ‘het Land van Allemaal niet Waar’, het land van de Spinnenvrouw! Hannafloor van De Rode Maan vertelt, speelt en zingt het verhaal en bespeelt verschillende instrumenten. Kinderen worden regelmatig uitgenodigd op het podium om mee te spelen.voorstellingRodeMaan

Reserveren voor deze voorstelling? Stuur een mail naar info@natuurmuseum.nl en vermeld het aantal personen, de leeftijd van de kinderen en een telefoonnummer en/of e-mailadres waarop u te bereiken bent. Telefonisch reserveren? Bel naar: 024-3297070. U wordt verzocht om 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

De openingstijden van het Natuurmuseum in de voorjaarsvakantie (zaterdag 20 feb. t/m zondag 28 feb.) zijn: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 7,00 voor volwassenen, € 4,50 voor kinderen en € 6,00 voor 65+. Dit bedrag is inclusief toeslag voor de tentoonstelling ‘Spannende Spinnen’. Kijk voor meer informatie op onze website.

Het Natuurmuseum Nijmegen is gevestigd in de Gerard Noodtstraat 121 te Nijmegen, telefoon 024 – 3297070. Kijk voor meer informatie op www.natuurmuseum.nl.