2 februari 2016

Aanrijding Zevenheuvelenweg Berg en Dal.

Dinsdag rond het middaguur vond op de Zevenheuvelenweg bij de aansluiting met de Clarenbeekseweg, te Berg en Dal een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Waarschijnlijk heeft één van de bestuurders teveel links gereden met deze botsing als gevolg. De vrijwillige brandweer van Groesbeek heeft één van de passagiers achter uit de auto gehaald. Omdat er meerdere (2 uit Berg en Dal en 2 uit Warnsveld) gewonden waren, waren er twee ambulances ter plaatse, maar de gewonden konden ter plaatse behandeld worden en lijken mee te vallen. De beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. Medewerkers van de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de Nationale Politie hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. zie de foto’s DSC_8668 aanrijding naam