1 februari 2016

Politiekapel Gelderland Zuid speelt voor zieke collega.

De Politiekapel Gelderland-Zuid heeft maandagavond een concert gegeven voor een ziek lid (dhr. Dave Watson) van hun kapel, die ruim 30 jaar in de kapel gespeeld heeft. Het was de bedoeling, dat er een serenade zou worden gebracht in de straat  voor de woning van deze collega, maar de weersomstandigheden waren zodanig, dat werd besloten om hem en zijn vrouw van huis op te halen en in het Hoofdbureau van Politie een privé concert te geven. DSC_8561 kapel naamjpgDSC_8607 politiekapel naam

2 Responses to Politiekapel Gelderland Zuid speelt voor zieke collega.

  • Namens de politiekapel dank dat je er bij was Henk. Ik denk dat je na jaren weer eens een heel Hoofdbureau hebt mogen blij maken. Plus natuurlijk Dave Watson en zijn familie, waarvoor nogmaals onze dank.

  • Hallo allemaal namens David mij zelf en onze zoon willen wij jullie hartelijk bedanken voor de fantastische avond het was ontroerend mooi dat jullie dit voor David hebben gedaan.
    Het was een onvergetelijke avond,dank hier voor.De foto s zijn een prachtige herinnering.
    Ook deze avond voegen we toe aan de fijne tijd bij de Politiekapel Gelderland Zuid.
    Gr David ,Greet Watson

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.