31 januari 2016

Start Omroep Berg en Dal

Zaterdagmiddag 30 januari 2016 om 12.00 uur vond de officiële start plaats van de uitzendingen van Omroep Berg en Dal, de omroep die is ontstaan uit een fusie tussen Omroep Groesbeek en Streekradio WFM. In een TV-uitzending van 1 uur en radio-uitzending van 2 uur werd het startschot gegeven door burgemeester Mark Slinkman, die door middel van een druk op de knop de eerste nieuwe jingle in mocht starten. Verdere sprekers waren oud-voorzitter Paul Ekelschot van WFM, de voorzitter van de nieuwe omroep, Jan Verbeet, hoofdredacteur Willy Hopman, diverse hoofden van de verschillende afdelingen en enkele medewerkers waaronder ook de oudste en jongste medewerker. De eerste uitzending vond plaats in De Mallemolen in Groesbeek. Vanaf 1 februari is de nieuwe omroep |(Kabelkrant) bij Ziggo op het oude kanaal van WFM te bekijken. Foto’s: Erik Hell. zie de foto’s. IMG_2503 omroep Berg en Dal naam