17 december 2015

Omroep Berg en Dal maakt Kerstspecial bij Orientalis Heilig Land Stichting

De TV groep van de nieuwe omroep Berg en Dal heeft een Kerstspecial opgenomen  bij Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting. Centraal in de special staat Orientalis Museumpark  en de Groesbeekse zangeres Helen Liebers. Met het sfeervolle decor van het museum brengt zij een aantal kerstliedjes ten gehore van haar nieuwe kerst CD die zij samen met trompettist Leo Wijnhoven heeft opgenomen.In de special zal ook Leo Wijnhoven en Eline Vissers te horen zijn. Ook een aantal kinderen van Basisschool ’t Vossenhol nemen deel aan deze special. De presentatie is in handen van Herman de Bruin. Het geheel wordt uitgezonden op de TV zender van WFM en Omroep Groesbeek op: 24- 25-26 en 27 december om  09.00 uur, 19.00 uur en 22.00 uur. Op Kerstavond wordt om 23.00 uur vanuit de Heilige Antonius van Paduakerk in Millingen aan de Rijn op de radiozenders van WFM en Omroep Groesbeek de nachtmis live uitgezonden. Celebrant is Pastoor Eric Smits. De viering wordt muzikaal opgeluisterd door Zangvereniging Vivace o.l.v. dirigent Coerwinkel en door Fanfarekorps Ons Genoegen o.l.v. dirigent Jurgen Nab. Tijdens de Kerstdagen zullen diverse radioprogramma’s in het teken van de Kerst staan. Voor uitzendtijden van deze programma’s zie de kabelkrant.EI0A0726 (2)