17 december 2015

Kerst-inn bij Pica d’ Oro in Berg en Dal

Sinds twee jaar organiseert Pica d’Oro , een kleinschalig opgezet sieradenatelier in Berg en Dal, in de maand december een gezellige kerst-inn. Afgelopen zaterdag en zondag was het weer zover, de tuin en het atelier werden in kerstsfeer open gesteld voor de verkoop van originele handgemaakte producten zoals: kerstdecoraties, sieraden, sjaals, tassen etc. voor een betaalbare prijs. Een hapje en een drankje mochten natuurlijk niet ontbreken. Om de sfeer compleet te maken was er passende muziek en een zingende kerstman aanwezig. Natuurlijk is ook na de kerst iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen of een workshop te volgen in het atelier. Voor meer informatie: 0246844034 of www.picadoro.nl . Picadoro d’Oro is een kleinschalig opgezet sieradenatelier, inspirerend, kleurrijk en vol contrasten. Het atelier heeft een permanente expositie van handgemaakte sieraden. zie de foto’s.DSC_5036kerst inn Pica naam