4 december 2015

Sinterklaas bij Ooijse “Tuinopa’s” Opweg.

Traditiegetrouw bedacht Sinterklaas ook dit jaar de Ooijse “Tuinopa’s” van basisschool Opweg in Ooij. Na zijn bezoek aan de kinderen had hij ook nog even tijd voor deze mannen, die regelmatig op vrijwillige basis het “onderhoud” verrichten aan de school en haar omgeving. Als dank had hij nu, namens de school, voor het ieder een mooie mok. En natuurlijk was er ook even tijd voor een groepsfoto. Ton Janssen was helaas afwezig.  Maar het viel ook Sinterklaas op, dat er nog maar weinig tuinopa’s over zijn om het vrijwilligerswerk voor de school te doen. Daarom doet hij dan ook, namens de school, een dringende oproep voor meer vrijwilligers. Dat hoeven niet alleen opa’s te zijn, maar eigenlijk is iedereen welkom, van “Tuinoma, tuinpapa of mama of tuinkabouter”. Aanmelden kan bij de conciërge (Ruud) van de school. DSC_3559 Tuinopa naam