25 november 2015

Team Ooijpolder in 2016 weer naar Alpe d’Huez.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. De teamleden hebben direct en indirect de impact ervaren als er bij een naaste of dierbare de diagnose van de vreselijke ziekte kanker is vastgesteld. Alle zogenaamde zekerheden vervagen. Periode van onzekerheid, onderzoeken, behandelingen, verdriet beheersen je persoonlijke leven. Wij als team willen en gaan onze bijdrage leveren om de ziekte onder controle te krijgen. Om onze deelname kracht bij te zetten gaan we acties organiseren waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan Alpe d’HuZes. Wat gaan we doen: Spinning event en verkoop erwtensoep . Datum spinnen zondag 17 januari 2016 bij Total Spirit,  Cranenburgsestraat 23b in Groesbeek, aanvang 10.00 uur. We spinnen 4 blokken van een uur. Kosten volwassenen 15 euro en jeugd tot 14 jaar 10 euro. Heb je zin om je sportief in te zetten voor dit goede doel meld je aan en stuur een mailtje naar marcoschel65@gmail.com . Datum erwtensoep verkoop zaterdag 30 januari 2016 in de dorpen Ooij en Leuth. Info volgt via reclame folder van de Spar Looijschelder. U kunt ons team ook steunen via http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamooijpolder Wij zien u graag bij een van de acties. Met sportieve groet van,Team Ooijpolder.DSC_6098 Team Alp naam