18 november 2015

Koninklijke onderscheiding voor Leo Bongers

Leo Bongers, politie vrijwilliger uit Nijmegen, werd vandaag, samen met zijn tweelingbroer 68 jaar. Op zijn verjaardag werd hij naar het politiebureau aan de Muntweg in Nijmegen gebracht, waar hij opgewacht werd door zijn collega’s, die een erehaag op de binnenplaats vormden en vervolgens naar binnen geleid, waar burgemeester Hubert Bruls hem verwelkomde en hem de versierselen opspeldde, behorende bij de Koninklijke onderscheiding van Lid van Oranje Nassau. Niet zijn verjaardag, die hij in de auto nog dacht te gaan vieren met zijn tweelingbroer, maar het feit, dat hij al ruim 34 jaar actief is als vrijwilliger bij de politie en zijn inzet voorzitter van de personeelsvereniging van de PGEM, zorgden er voor, dat hij deze onderscheiding kreeg. Leo, van harte proficiat! zie de foto’sDSC_8281 Leo Bongers lintje naamDSC_2654 Leo Bongers naam