18 november 2015

Tom Coronel bij ondernemers in de Linde te Groesbeek.

 De vorige edities van de gezamenlijke ledenavond van de vier ondernemersverenigingen uit de gemeenten Groesbeek, Ubbergen, Heumen en Mook en Middelaar waren spraakmakend. Dit jaar was dat zeker ook weer het geval. Niemand minder dan Tom Coronel was uitgenodigd om een lezing te geven voor de ondernemers uit de regio in zaal de Linde te Groesbeek.Tom Coronel is bekend uit de wereld van de autorace (hij heeft o.a. meegedaan aan Parijs-Dakar), maar ook op en top ondernemer. Hij nam de aanwezigen in volle vaart mee in zijn verhaal over zijn ervaringen als racer en  directeur van een succesvol bedrijf met negen webshops.  Na afloop van de lezing was er een gezellige informele borrel. Dat was een uitgesproken kans om veel regionale ondernemers te leren kennen of weer eens te ontmoeten. zie de foto’s DSC_8019 Tom Coronel naam

Mijnondernemersvereniging.nl

www.mijnondernemersvereniging.nl is een initiatief van de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, Ondernemend Ubbergen, Ondernemersvereniging Mook en Ondernemers Vereniging Gemeente Heumen.

Het doel is om gezamenlijk activiteiten te ontplooien die kunnen bijdragen aan de verbetering van het ondernemersklimaat in de regio.

De onderlinge kennismaking van ondernemers op thematische netwerkbijeenkomsten is één van de manieren om dit te realiseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.