6 november 2015

Douaneverzameling in Goch.

Afgelopen weekend de verzameling over de douane van de Duitse douanier Jürgen Hoymann in Goch over de Duitse en Nederlandse douane bezocht. Deze (tijdelijke) tentoonstelling aan de markt in het “Haus zu den fünf Ringen” in het centrum van Goch is zeker de moeite waard om te bekijken.  Tm 20 december is de tentoonstelling geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op 7, 22 en 28, alsmede op 5 en  6 december zelfs vanaf 10.00 uur. De entree is vrij. zie de foto’s.DSC_9593 Jürgen Hoymann naam

One Response to Douaneverzameling in Goch.

  • Super – Eine ganz tolle Foto-Präsentation zu der Ausstellung “20 Jahre Schengener Abkommen – Auf Schmuggelpfaden zur Reisefreiheit”.
    Vielen Dank für Ihren Besuch im “Haus zu den fünf Ringen” in Goch.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.