19 oktober 2015

Nieuwe outfit en sporttassen voor VVLK 1

Zondag 18 oktober was er in het clubhuis van VVLK in Leuth muziek van DJ Mike. En meestal is er dan ook iets speciaals aan de hand. Zo ook deze keer. Reden voor een extra muziekmiddag was de presentatie van de nieuwe outfit voor VVLK 1 van de nieuwe hoofdsponsor Supermarkt Nico de Witt Plus en de overdracht van nieuwe sporttassen door sponsor Schoonheidssalon Patty. Na de klok van eenen ging het thuiselftal, inclusief de leiding, het bestuur, de gasten en fotografen naar het hoofdveld. Onder grijze wolken en in een druilerige motregen vertelde voorzitter Geert Keukens hoe de mooie samenwerking met deze sponsors tot stand is gekomen en de grote waardering daarvoor door het elftal en de club. VVLK dankte de sponsoren en de dames ontvingen een mooie bos bloemen.  Daarna volgde de wedstrijd VVLK 1 – De Paasberg 1. De thuisploeg speelde een goede wedstrijd en was de bovenliggende partij. Bij de gasten ontbraken enkele bepalende spelers en dat brak het team uiteindelijk op. Na een 0 – 0 met de rust won VVLK 1 uiteindelijk met 2 – 0 door doelpunten van Kevin Koenders en Naud Eggermont. Het was een spannende partij voetbal waar ook het publiek van kon genieten. Daarna werd de zege, onder leiding van DJ Mike, in het clubhuis nog flink gevierd. Tekst Sjarrel Hubbers. zie de foto’s.DSC_6482 vvlk naam