18 oktober 2015

Nieuwe kleding en nieuwe tassen voor VVLK 2

Zondag 18 oktober werden aan VVLK 2 de nieuwe kleding en de nieuwe tassen overhandigd. Dit gebeurde door voorzitter Geert Keukens in het bijzijn van Eef en Johan Looijschelder en Johan’s dochtertje Lotte namens de sponsor Spar Looijschelder en Richard Verheijen namens Richard Verheijen Verbouw & Onderhoud.  Voorzitter Geert Keukens benadrukte dat de vereniging VVLK hier ontzettend blij mee is. Hij maakte de aanwezigen duidelijk dat zo’n actie niet maar zo gewoon is en dat deze twee ondernemers in het dorp Leuth er zelf ontzettend hard voor moeten werken. De daaropvolgende wedstrijd VVLK 2 – NSVV FC Kunde 4 werd prima geleid door scheidsrechter Henri Janssen. Helaas leverde de toespraak en de goede leiding niet de gewenste 3 punten op. Er werd uiteindelijk verloren met 0 – 3. Het bestuur en elftal danken de ondernemers voor hun sponsoring en beloven de namen met veel sportiviteit uit te dragen. zie de foto’s.DSC_6026VVLK naam