13 oktober 2015

Geslaagd buurtsoepie Berg en Dal

Op maandag 5 oktober is er voor de tweede keer een buurtsoepie geweest. Vrijwilligers hadden een heerlijke tomatensoep gemaakt, met voor de niet vegetariers flink wat heerlijke soepballetjes. De soepen werden met verse ingrediënten gemaakt op de ochtend vooraf aan de lunch. De deelnemers zaten te genieten van de soep met brood in de huiskamer van Dorpshuis Kerstendal. Deze tweede keer waren er al meer bezoekers dan de eerste keer.   De vrijwilligers van het buurtsoepie willen er graag meer bekendheid aan geven, want er is plaats voor 30 deelnemers, en ze zitten nog niet vol. Het buurtsoepie Berg en Dal is iedere eerste maandag van de maand. De aanvang is 12.00 maar de mensen kunnen vanaf 11.30 uur binnenlopen. Als ze dat leuk vinden kunnen ze een handje helpen met tafel dekken, ed.   Een achterliggende gedachte van de voorbereidingsgroep is ook om een gelegenheid te bieden voor mensen die alleen wonen en graag gezellig onder de mensen willen zijn om elkaar te treffen en samen de lunch te gebruiken. Jong en oud en ook mensen buiten Berg en Dal zijn van harte welkom. Het eerstvolgende buurtsoepie Berg en Dal is op maandag 2 nov.  Wilt u meelunchen? Geef u dan al vast op via email bij Onno Swart:  oaswart1951@kpnmail.nl of telefonisch 024-6843987 / 06 30481857 of bij Marijke Raaijmakers tel. 024-3781005Buurtsoepie 2 - 1 naam