13 oktober 2015

Zaterdag 17 Oktober 20.00 uur BAVARIA Oktoberfest Dorpshuis De Sprong !!

We hebben een mijlpaal bereikt met het “Bavaria” Oktoberfest in Dorpshuis De Sprong in Ooij. Dit eerste lustrum ( dus voor de 5e keer) belooft wederom een geweldig feest te worden!! Dit jaar zal de traditionele muziek worden verzorgd door Trio FAMILEE. Daarnaast zal het dweilorkest FANTATTEME de avond tussendoor muzikaal verder opvullen. Dresscode verplicht? NEE !!……. maar….. Uiteraard draagt het dragen van de traditionele Münchener klederdracht bij aan de sfeer van deze lustrumeditie van het Oktoberfest in Dorpshuis De Sprong. De bekende ‘Lederhose’ voor de heren en de ‘Dirndl’ voor dames is de traditionele dresscode voor een Oktoberfest! Deze zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, omdat de organisatie er alles aan doet om de typische Oktoberfest-sfeer te benaderen belonen wij de meest origineel verklede vrouw en man van Oktoberfest 2015 met een mooie prijs. Speciaal voor dit “5 jarig Oktoberfest lustrum” hebben we voor iedereen een GRATIS broodje Bratwurst rechtstreeks van de Duitse “Schlager”. De beste Schlagers, WeißBier, Bratwurst en vooral Spaß, viel Spaß! Dát is het Oktoberfest in De Sprong. Dorpshuis De Sprong Ooij; Zaterdagavond 17 oktober 2015 vanaf 20:00 uur. Entree bedraagt € 7,50 (inclusief een waardebon voor een GRATIS broodje Bratwurst)IMG_0294Bavaria oktoberfest