12 oktober 2015

Bedrijvendag ‘’Handvatten voor handel!’’ gemeente Groesbeek

Onder het thema ‘’Handvatten voor handel!’’ hebben ondernemers van de voormalige gemeenten Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Ubbergen elkaar maandag ontmoet in de nieuw gebouwde bedrijfshal van Kuijpers Grondwerken op bedrijventerrein Lieskes Wengs in Leuth. Een van de doelen was om elkaar (beter) te leren kennen en  samenwerkings- mogelijkheden te ontdekken. Op deze dag konden ze  andere ondernemers ontmoeten en kennis opdoen over kansen voor hun bedrijf in de gemeente Groesbeek, straks Berg en Dal. Diverse sprekers gingen in op lokale en regionale kansen. Thema’s als toerisme, arbeidsmarkt, zakendoen in Duitsland, duurzaamheid en innovatie kwamen aan bod en waren erg interessant. Namens de gemeente Groesbeek sprak wethouder Sylvia Fleuren de ondernemers toe.De dag was georganiseerd voor alle bedrijven in de nieuwe gemeente Groesbeek. De catering werd verzorgd door ondernemers uit de nieuwe gemeente. zie de foto’s deel 1; deel 2 DSC_4075 Bedrijven dag naam