28 juni 2015

Vermiste Duitse man gevonden in bossen van Berg en Dal.

In het bosgebied aan de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal, tussen Tivoli en de Duivelsberg  is zondagmorgen het lichaam van een 55-jarige man uit Duitsland gevonden. De politie heeft bevestigd dat het om de man gaat die sinds zondagavond wordt vermist en waar de Mobiele Eenheid vrijdag in de buurt van de Duivelsberg vergeefs naar heeft zocht. Zijn auto was al eerder op maandagmorgen aangetroffen op de parkeerplaats langs de Oude Kleefsebaan.  De politie kwam de man op het spoor n.a.v. een tip van een wandelaar, die het levenloze lichaam rond 11.30 uur in het bos had aangetroffen.  Door politiemensen van de “forensische opsporing” van de politie is een onderzoek ingesteld en daarbij is vastgesteld, dat de man niet door misdrijf om het leven is gekomen.DSC_9886 duitser naam