29 juni 2015

Afsluiting 1e halfjaar Kookhus Leuth met BBQ

Vrijdag 26 juni heeft het KookHus in Leuth het eerste halfjaar van zijn bestaan afgesloten met een barbecue in de tuin van de Smeederij van Gosien Huisman. In dit eerste halfjaar is gebleken dat er behoefte is aan een activiteit zoals het KookHus. Liefst 49 mensen hebben de weg op de dinsdagavond naar het Kulturhus gevonden. Sommigen wekelijks, anderen om de week of zo nu en dan. Velen daarvan waren¬†vrijdag dan ook aanwezig om op een gezellige manier de vakantie in te luiden. Het KookHus is gesloten in de maanden juli en augustus en gaat in september weer verder op de dinsdagavond. Nieuwsberichten over het KookHus kunt u lezen op de website: kookhusleuth.simpsite.nl¬† Wellicht mogen we u ook een keer begroeten. zie de foto’s.DSC_8187 Koohus BBQ naam