19 januari 2015

Prins Ian de 1ste jeugdprins van CV de Sokkenummers te Leuth

Op zondag 18 januari vond weer de jaarlijkse jeugdzitting plaats van CV de Sokkenummers in de Vriendenkring in Leuth.   De organisatie was er ook dit jaar weer in geslaagd om een leuk en gevarieerd programma in elkaar te zetten met zowel artiesten uit de regio maar ook van ver daarbuiten.   De jeugd van Leuth was dit jaar weer goed vertegenwoordigd.   Na het optreden van DES Dwaas en het voorstellen van de nieuwe leden van de jeugdcommissie was er dit jaar voor het eerst de verkiezing van het “Sukske”, een eervolle onderscheiding voor mensen die zich in hebben gezet voor de jeugd van Leuth.   De eer ging dit jaar naar naar Jos Vink en John Janssen, die zeven jaar geleden het initiatief namen voor het opzetten van deze jeugdzitting. Voor de pauze trad Prinses Meike af als jeugdprinses. Zij bedankte iedereen met een mooie speech.   Na de pauze werd met een mooie video presentatie van FIFA 2015 de nieuwe jeugdprins van Leuth onthult.   Dit jaar is dat Ian den eerste. Hij wordt dit jaar bijgestaan door pages Sanne en Carlijn en adjudanten Rens en Jorg. Na een optreden van groep 7 van de basisschool, de Dansgroep D & D en de artiesten Berry en Barry, die met diverse meezingers en polonaises, de feeststemming nog eens extra er in brachten, kwam er rond vijf uur een einde aan deze geslaagde middag. Gerben van Eck maakte de foto’s. Zie de foto’s. IMG_9832Jeugdzitting (Large)