20 januari 2015

Politie waarschuwt voor inbraakgolf in de Ooijpolder.

De politie van Gelderland-Zuid heeft een waarschuwing laten uitgaan i.v.m. de vele inbraken van de laatste weken in de Ooijpolder, zodat de inwoners extra alert zullen zijn.De afgelopen weken is er bij maar liefst 8 huizen in de polder ingebroken. Dat aantal werd in voorgaande jaren niet eens in het hele jaar gehaald. Zo werd vorige week dinsdag nog ingebroken, terwijl de bewoners niet thuis waren, in een woning aan de Meester Boutenstraat in Ooij, overdag, tussen 13.00 en 18.30 uur. De inbrekers haalden  het hele huis overhoop en gingen ervandoor met een laptop, geld en sieraden. Vervolgens werd er twee dagen later, eveneens overdag,  in een huis aan de Wercherensestraat in Persingen ingebroken.DSC_0707politie (Large)