10 november 2014

Huldiging Willy Rutjes tijdens politiehondenkampioenschappen.

Willy Rutjes uit Leuth is zaterdag tijdens de regionale kampioenschappen voor politiehonden van de KNPV, Kring NIjmegen gehuldigd voor zijn 50 jarig lidmaatschap van de KNPV. Daar kreeg hij door een bestuurder van de KNPV de bijbehorende gouden speld opgespeld en de oorkonde uitgereikt.  Daar ook werd afscheid genomen van Wally Eenenaam, die jarenlang secretaris is geweest van de Kring Nijmegen van de KNPV. Tevens is hij 50 jaar lid van M.T.U.V.O.  Dit gebeurde op het oefenveld van de vereniging in Persingen. Daar deden 7 combinaties mee aan de wedstrijd Politiehond 1. zie de foto’s (komen nog meer)DSC_3287Willy Rutjes (Large)

Er deden 7 combinaties mee aan de wedstrijd Politiehond 1 en de einduitslag was 1e. met 408 pnt. Frank Hopman de  Mechelse Herder, teef Tara. 2e. met 402 pnt. Wally Tax met de Mechelse Herder Diablo, reu en 3e. met 397 pnt. Patrick van de Linden met de  Mechelse herder Mouth, teef. De keurmeesters waren voorzitter A. van Hout, H. van Otterlo, J. Zwart