10 november 2014

Prinsengebroeders van Steen op Prinsenreceptie Cavalieren Beek

De nieuwe carnavalsprins van de Cavalieren in Beek, Prins Noud de Stoute, hield zondagmiddag zijn prinsenreceptie in het Kulturhus te beek. Prins uit het Hoog en ’t Laag en zelfs uit Duitsland gaven acte de présence en kwamen de nieuwe prins feliciteren. Onder hen ook de broers Bas en Walter van Steen, respectievelijk prins van de Deurzakkers  in Ooij en van de Deurdouwers in Millingen aan de Rijn. Zij kwamen gezamenlijk op om de nieuwe prins toe te spreken en te feliciteren. Tijdens de receptie probeerden de beide Presidenten van de carnavalsverenigingen uit Ooij en Kekerdom nog om de zaterdag nieuw benoemde president van de Cavalieren, René van het Erve over te halen om een document te ondertekenen, waarop hij zou aangeven, dat hij, in tegenstelling tot zijn voorganger, langer dan een jaar zou aanblijven als president, maar dat lukte namelijk niet helemaal. René tekende weliswaar voor 50 jaar, maar met een “valse naam”.  En na afloop gingen de beide broers nog even gezamenlijk met hun pages op de foto. zie de foto’sDSC_5052 prinsen (Large)