23 oktober 2014

Discussiemiddagen met politieke partijen MUG-gemeenten

In het kader van de herindeling vinden op 19 november gemeenteraadsverkiezingen plaats in de MUG-gemeenten Millingen aan de Rijn , Ubbergen en Groesbeek.  De gezamenlijke Seniorenraden van deze gemeenten organiseren om die reden een 3-tal bijeenkomsten met alle politieke partijen in deze gemeenten. Aan de hand van een aantal door de seniorenraden vastgestelde aandachtspunten zullen de politieke partijen ondervraagd worden over hun partijprogramma’s. Die aandachtspunten betreffen natuurlijk in de allereerste plaats zaken die voor senioren van belang zijn, maar zijn zo breed geformuleerd dat ze voor iedereen van belang kunnen zijn. Nadat de partijen ieder een korte inleiding over de voor hun meest belangrijke zaken uit hun programma hebben gegeven kunnen er door de aanwezigen in de pauze schriftelijke vragen worden geformuleerd. Daarbij zal door leden van de Seniorenraden hulp worden geboden. Na de pauze krijgen de politieke partijen de mogelijkheid deze vragen te beantwoorden en kunnen er korte discussies plaatsvinden.  De Seniorenraden adviseren de gemeenten op het terrein van wonen, welzijn en zorg, mobiliteit en veiligheid. U kunt daar meer over lezen op o.a de website: www.seniorenraadgroesbeek.nl.  Iedereen is van harte welkom.  De bijeenkomsten worden gehouden van 14 tot 16 uur op: Donderdag 30 oktober in Dorpshuis “De Sprong” in Ooij; Donderdag 6 november in Ontmoetingscentrum “De Duffelt” in Millingen aan de Rijn. Woensdag 12 november in “De Mallemolen” in Groesbeek.DSC_6209 Groesbeek gem Berg en Dal (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.