14 oktober 2014

Toos Saris erelid “De Zilveren Kogels”.

Omdat Toos Saris uit Ooij a.s. vrijdag 90 jaar wordt, is ze afgelopen zaterdag tot erelid benoemd bij petanquevereniging de Zilveren Kogels in Ooij. Daarmee is ze het tweede erelid van de vereniging. De uitreiking/benoeming vond plaats tijdens het slottoernooi van dit seizoen.  Dat begon die morgen om 11.00uur  met goed weer, maar de spelers van de laatste en langste partij moesten wel een regenbui trotseren. Alvorens tot de prijsuitreiking over te gaan heeft het bestuur het erelidmaatschap van de vereniging aangeboden aan mevrouw Toos Saris-Toonen bij de gelegenheid van haar 90e verjaardag. Zij behoort tot de leden van het eerste uur. Het bestuur dacht bij deze gelegenheid ook terug aan haar man Stef Saris, die veel werk voor de vereniging heeft verzet en enkele jaren geleden is overleden. Daarna volgde de prijsuitreiking. De eerste prijs was voor Willy Verheijen , de tweede voor Bob Schoenmakers en de derde prijs ging verrassend naar Anny v.d. Brink. Nog herstellend van een operatie leverde zij een mooie prestatie. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.DSC_1277 Toos Saris (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.