15 oktober 2014

Bibliotheek zoekt vrijwillige gastvrouwen en gastheren

De Bibliotheek Gelderland Zuid zoekt voor de bibliotheken in Kekerdom, Leuth, Millingen en Ooij enthousiaste gastvrouwen en gastheren, die een steentje willen bijdragen aan de doelstellingen van de bibliotheek. De belangrijkste taak is er voor zorgen dat klanten zich welkom voelen en de weg weten te vinden in de bibliotheek. Ook administratieve werkzaamheden, sorteren en opruimen van materialen horen bij de werkzaamheden. Margje Milder geeft graag meer informatie over de bibliotheken in Beek-Ubbergen, haar e-mailadres is mmilder@obgz.nl, telefoon 024 – 327 49 61. Meteen aanmelden kan ook via sollicitaties@obgz.nl.Bieb gelderland-zuid Een en ander is op vrijwillige basis.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.