7 oktober 2014

Brand veldschuur loonbedrijf vd Brink in Persingen.

DSC_4927brand (Large)Een hevige brand heeft maandagavond omstreeks 22.00 uur een nieuwe veldschuur aan de Thornsestraat in Persingen in de as gelegd. Eigenaar Wilfred vd Brink hoorde omstreeks dat tijdstip een knal en nadat hij ging kijken, bleek er een tractor in de schuur in lichter laaie te staan. Het vuur sloeg in zeer korte tijd over op de andere voertuigen in de schuur en op de balen hooi, die daar ook opgeslagen lagen. De schuur is nog niet zo lang geleden gebouwd, nadat in augustus vorig jaar een andere schuur ook was afgebrand. Hier was toen kortsluiting in een tractor de oorzaak en het lijkt er op dat dat nu weer het geval geweest is. De eigenaar was kort daarvoor, na werkzaamheden, met deze tractor thuis gekomen. De brandweerkorpsen van Millingen, Ubbergen en Groesbeek traden gezamenlijk op en zijn tot ver na middernacht nog bezig geweest met het blussen. Ook dinsdagmorgen werd er nog geblust. zie de foto’s

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.