6 oktober 2014

Een avond over NIX in de Sprong te Ooij.

Op vrijdag 10 oktober is er een avond over NIX in dorpshuis de Sprong te Ooij voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 18 jaar.  Jongeren gaan alcholvrije cocktails maken, er is muziek en ze kunnen een prijs winnen wie de lekkerste/leukste cocktail heeft gemaakt. Wethouder Leidy van der Aalst komt ook. Het is voor jongeren uit de Gemeente Millingen Ubbergen en Groesbeek. Iriszorg zal een aantal activiteiten gaan doen met de jongeren om het onderwerp alcohol te bespreken. Zo is er o.a. een test met een bril dat ze kunnen zien wat alcohol met je doet en wat voor schade het kan aanrichten. Het is dus niet alleen een leuke maar ook leerzame avond!!

flyer nix 5 oktober (2)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.