23 september 2014

Feestelijke dag met opening dierenpark op de Vijverhof.

Zaterdag 20 september 2014 was er  op het terrein van de Vijverhof, op de grens van Berg en Dal en Nijmegen een gezellige Fancy Fair. Zowel de ZZG Zorggroep, restaurant “De Héérlijkheid”, Oosterpoort en de BAV (Bewonersvereniging Appartementencomplex Vijverhof) leverden een actieve bijdrage laan deze dag. De Fancy Fair was bedoeld voor bewoners van de Vijverhof en voor iedereen van buiten, die wilde komen. Op deze manier kon men kennis maken met de prachtige ligging van het terrein en de  mogelijkheden die hier geboden worden op creatief en recreatief gebied.  Het werd een geslaagde dag met 25 kramen voor jong en oud. Helaas was er om 11 uur een gigantische bui die uiteindelijk de bezoekers niet heeft weerhouden om te komen. Er waren optredens van zanggroepen uit Vijverhof, de band Donja en de  accordeonist Leo de Kraaij met zang van Bernadette. Bezoekers konden deelnemen aan biljart en jeu de boules. Het zonnetreintje heeft tussen 13.00  en.15.00 een rondrit gemaakt door Berg en Dal. Restaurant de Heerlijkheid heeft zich gepresenteerd met eten, drinken en ontmoeten. Tevens werd op deze dag het dierenpark  heropend. Vrijwilligers en kinderen hebben bij deze opening een ballon opgelaten. De dierenweide wordt verzorgd door verschillende vrijwilligers.  Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.DSC_9493 dierenweitje (Large)