23 september 2014

Ooijse schutterij Eendracht bezoekt schutterij ASG Nutterden

Voor de 29e keer bracht de Ooijse schutterij Eendracht maandagavond een bezoek aan de kermis- en schuttersfeesten van de AGS (Algemeine Schützen Gesellschaft) in Nütterden. Na een rondgang door het dorp (de Festzug) waar de Ooijse schutterij voorop liep, werd op het nieuwe sportveld van Nütterden een vendelhulde gebracht voor het zittende koningspaar Ralf en Monika Büns, dat het afgelopen jaar  het Koningspaar van Nütterden was. Omdat er zich bij het laatste koningschieten geen nieuwe koning had aangediend, werden zij bereid gevonden om ook dit jaar weer het koningspaar van de ASG te zijn. In de feesttent werd afscheid genomen van de jeugdprins Marco Ingenbleek en prinses Denise Willemsen. Daar werd ook het nieuwe jeugdprinsenpaar Jens Boskamp en prinses Jeniffer Müller geïnstalleerd. Het koningspaar Margaret en Han Reijnen van schutterij Eendracht bood bloemen aan aan het zittende koningspaar, terwijl jeugdkoning Antony de bloemen aan de nieuwe jeugdprins aanbood. zie de foto’s DSC_0684Nutterden (Large)