17 juli 2014

Vierdaagse donderdag in Berg en Dal.

 

Donderdag kwam de Vierdaagse weer door Berg en Dal nadat de wandelaars eerst de Zeven Heuvelen” afgelegd hadden. Het was een prachtige dag en op Ubbergs grondgebied stond burgemeester Paul Wilbers voor de allerlaatste keer als burgemeester van de gemeente Ubbergen de wandelaar toe te zwaaien. Hij deed dit samen met de carnavalsprinses van Berg en Dal, Prinses Anne en met diverse leden van de gemeenteraad en de beide wethouders Leidy van der Aalst en Ria Barber. Ook diverse verenigingen, waaronder alle carnavalsverenigingen uit de gemeente waren uitgenodigd om daar op het kerkplein het feest mee te vieren. Slechts een aantal mensen daarvan waren gekomen, maar het was toch lekker druk op het plein. Onderweg in Berg en Dal waren op diverse plaatsen sproeiers geplaatst, zodat de wandelaars tijdens deze tropische mars, toch nog wat verkoeling konden vinden. zie de foto’s. DSC_5425 Berg en Dal (Large)